Cu toţii ştim că suntem guvernaţi de planete şi că suntem influenţaţi de ele într-o anumite măsură

Citirea Aurei se face cu un aparat care măsoară frecvenţa energetică reflectată în culori de bază ale aurei, energia organelor, meridianelor, chakrelor, abilităţile native dar şi blocajele emoţionale. Cu toţii ştim că suntem guvernaţi de planete şi că suntem influenţaţi de ele într-o anumite măsură. Aparatul de aură ne arată şi aceste aspecte. Interpretarea aurei se face pe loc, iar timpul de aşteptare este de aproximativ o oră. În urma interpretării se trimite pe mail un raport de aproximativ 31 de pagini pentru a fi citit acasă.

Aparatul este cumpărat din Statele Unite, iar pe partea de sănătate este foarte util în relaţia cu oamenii ca  interfaţă între mine şi cel care este în faţa mea. În funcţie de deschiderea fiecărui om care vine la mine  putem afla împreună ceea ce e nevoie să aflăm ca informaţie pentru sănătate şi deschidere spirituală.

Roberta Şerban

nutriţionist

În funcţie de deschiderea fiecărui om care vine la mine  putem afla împreună ceea ce e nevoie să aflăm ca informaţie pentru sănătate şi deschidere spirituală